divno

OVAKO SE ŽENA VOLI: Emotivna poruka Janka Tipsarevića njegovoj Biljani navešće sve muškarce da svoje žene posmatraju kao kraljice

2

Porodica i supruga su mu najveća podrška. 

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Janko i Biljana Tipsarević nedavno su proslavili peti rođendan svoje naslednice Emili, a poznati teniser je sada otkrio koliko je njegova supruga značajna za njihovu porodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

 

 Moja žena nastavlja da bude jedna od mojih najvećih inspiracija. Inspirisan sam njenom radnom etikom, posvećenošću našoj porodici, snažnom moralnom kompasu i hrabrošću da juri svoje snove.

 

Mnogo je lakše da se probudim pored nekoga ko se trudi, kao i ja, da bude najbolja osoba koja može biti. Volim što moja kći Emili ima takav uzor u životu.


Nije mnogo vas toga svesno, ali moja žena je uvek bila posvećena tome da bude što bolja. Vredno je radila od 15. godine, dok je bila u srednjoj školi. Ima dve diplome, jedna u inženjerstvu, jednu u modi.

 

Još dok je bila dete, imala je san da bude modni dizajner i pre tri godine je lansirala svoju modnu marku. To je bila velika odluka, a uradila je to pred javnošću Srbije, gde su mnogi mislili da se ona samo "dosađuje" kao žena profesionalnog sportiste. Dokazala im je da greše!

Tri godine kasnije ona i dalje niže uspehe u poslu! Njena kompanija ima dvadeset dvoje zaposlenih i nastavlja da raste. Sve to je postigla dok je bila pažljiva majka našoj ćerki i žena profesionalnog sportiste puna podrške!

Sigurniji sam nego ikad da će njena karijera trajati dugo. Ne bih se iznenadio da se porodično više fokusiramo na njenu karijeru onda kad moja teniska karijera bude gotova.

 

Nije lako kad dvoje roditelja jure svoje karijere. Emili će uvek biti broj 1 u našim životima. Ali, ovo ne bi bilo moguće bez ogromne podrške Emilinih babe i dede, koji su toliko uključeni u naš život. Veoma smo zahvalni", istakao je Janko.

Teniser je u skladnom braku sa dizajnerkom još od 2010. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on

 

makonda-tracker