loša veza

BILA SAM NESREĆNA, PLAKALA SAM SVAKI DAN: Zorana Jovanović šokirala priznanjem da je venula pored bivšeg dečka

1

Iako je do sada ćutala o krahu njihove ljubavi, blogerka je javno progovorila o svemu što ju je tištilo.

zorana jovanović zorannah
zorana jovanović zorannahfoto: Kurir

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah raskinula je prošle godine vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, ali do sada nije mnogo o tome govorila javno.

 

Zorana i Danijel su se zabavljali malo duže od dve godine, zbog njega se preselila u Belgiju, a potom u Francusku. Iako je bila otvorena po pitanju priče o njihovoj ljubavi, kada je došlo do raskida, usledila je ćutnja. 

 

Međutim, u najnovijem videu je Zorana ipak otvorila dušu.

 

Nisam želela uopšte da pričam o tome, ali pošto mi je stiglo mnogo pitanja na tu temu, odlučila sam da vam ipak kažem pojedine detalje – kazala je ona i nastavila:

 

Dok smo živeli u Belgiji sve je bilo super. Međutim, onda se desio taj prelazak u Francusku. Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mesec dana pre toga. Ja sam prodisala onog momenta kada sam spakovala svoje kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesrećna poslednjih par meseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo – bila je iskrena blogerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Zaista sam bila veoma nesrećna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko meseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugde, i na Instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to – rekla je Zorannah u ovoj otvorenoj ispovesti, kojoj se niko nije nadao, jer je do sada ćutala o krahu veze sa Danijelom.

 

 

makonda-tracker