UZORAN MOMAK

NEĆE U MUZIČKE VODE: Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jevtić (FOTO)

5

Ponosni su na svog jedinca.

ACA ILIĆ I BILJANA JEVTIĆ
ACA ILIĆ I BILJANA JEVTIĆfoto: Damir Dervišagić

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradi. Vode miran, porodičan život i posvećeni su odgajanju naslednika Ivana, kojeg ne vole da eksponiraju u medijima.

 

On je u decembru pretprošle godine napunio 18 godina, a ovaj dan je bio posebno dirljiv za njegovog Acu.

 

- Osamnaest godina prodje kao tren, do juče bezbrižan dečak, danas ozbiljan momak. Naš jedinac Ivan danas je postao punoletan, u to ime otac će da popije malo rujna vina, da zakiti svirače (valja se) i naruči pesmu ,,Ne ruši se gnezdo lako dok je Babo živ" - napisao je pevač na društvenim mrežama tom prilikom.

 

Ivan važi za uzornog, lepo vaspitanog mladića. Završio je gimnaziju i talentovan je za muziku, ali ne namerava da krene stopama svojih roditelja.

- On nije nikada lepo zapevao preda mnom. Ima tremu i neki respekt, pa nikada neće da pusti glas kako treba. Kažem ja njemu: „Ajde jednom najozbiljnije zapevaj, pa da vidimo gde smo“. Možda treba da se douči, da ode na neki čas pevanja, međutim, on odbija i kaže da ne želi da se bavi time. Sada tako priča, ko zna šta će biti ubuduće. Mladi ljudi često menjaju mišljenja – rekao je Aca Ilić za magazin "Blic puls" svojevremeno.

 

 

makonda-tracker