emotivno

OŽIVELA USPOMENE: Ovaj detalj iz detinjstva Jelene Karleuše svakoga će dirnuti pravo U SRCE

1

Pevačica je jako emotivno progovorila o praznicima i porodici, jer za nju je ovo poseban period u godini.

PORODICA TOŠIĆ
PORODICA TOŠIĆfoto: Ana Paunković

Za pevačicu Jelenu Karleušu ovo je posebno doba godine, o čemu je progovorila za "Hello!".

 

Prednovogodišnje raspoloženje se u njihovom domu zove sreća, a za njihovu porodicu to je najlepši period u godini. Jelena oživljava slike, uspomene, toplinu i mirise iz detinjstva, kako bi to prenela svojim devojčicama. Zajedno pale drva u kaminu, kite kuću, puštaju filmove sa novogodišnjom tematikom, čak su im pidžame sa motivima irvasa i Deda Mrazova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Kako kaže, iz sadašnjeg doma se ne sele daleko, već svega par ulica dalje, a nova kuća će biti njihova porodična oaza sa prelepim parkom i pogledom.

 

Pevačica se prisetila i praznika iz svog detinjstva, kada je Novu godinu čekala uz baku, mada nije uspevala da ostane budna do ponoći, dok bi je ujutru pod jelkom čekala velika kutija. Kaže da je bila dobra devojčica i, ma kako skromno da su živeli, u kutiji bi bilo ono što je želela. Pamti doček Nove godine kada su njeni mama i tata zajedno sa njom proveli to veče, kako bi bila srećna, a čuva i fotografije kraj jelke sa njima. To su retke njihove zajedničke slike iz Jeleninog detinjstva.

 

Svojim ćerkama Atini i Niki ispunjava sve želje, jer, kako kaže, njih dve su jako skromne i lepo vaspitane. Jelena misli da su ona i Duško heroji svojim ćerkama, a to je posebno motiviše. Muž Duško joj je od života napravio bajku, zajedno su sve stvorili i na njima je da učine da to zauvek traje.

 

Što se tiče Deda Mraza, Jelena tvrdi da on postoji i da ga viđa čak i leti.

 

 

 

makonda-tracker