jaz je sve dublji

TRADICIJA ĆE BITI PREKINUTA: Zbog ovog poteza princa Harija će njegov odnos sa bratom još više zahladneti

0

Supruga Megan mu je na prvom mestu.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Iako je trebalo da princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom Božić provedu kod njene porodice, zbog "mira u kući", ali i kako bi se ućutkale glasine o neslaganju sa Harijem i Megan, svi će se zajedno družiti u Sandringemu.

 

Upravo tamo, svake godine na dan nakon Božića, muški članovi porodice se okupe kako bi otišli u lov. Ta tradicija ove će godine, prema svemu sudeći, biti prekinuta, i to zbog jedne žene.

 

Princ Čarls, princ Vilijam, verovatno i princ Džordž, otići će zajedno u lov, ali ne i princ Hari, koji će to morati propustiti zbog svoje supruge Megan Markl, budući da nju lov jako uznemirava. Naime, bivša glumica veliki je ljubitelj životinja, protivnica ubijanja životinja i nošenja krzna, te ovakva kraljevska razonoda nju ni najmanje ne zanima. Kako ne bi dodatno uznemirio svoju trudnu suprugu, Hari je odlučio ostaviti oca i brata na cedilu.

 

Priča se kako bi upravo zbog tog njegovog poteza mogao dodatno zahladneti odnos dvojice braće, a izvori bliski kraljevskoj porodice tvrde kako to princ Vilijam vidi kao još jedan dokaz da Megan Markl želi zavaditi braću i odvojiti ga od porodice.

 

Iako je Hari obožavao odlaziti u lov, sve se, navodno, zakomplikovalo još prošle godine, tokom njegovog lova u Nemačkoj. Kada je shvatio da njegova, tada tek devojka, nije oduševljena njegovim hobijem, počeo je otkazivati takve događaje u kojima je trebalo da učestvuje.

 

 

makonda-tracker