OČARALE JAVNOST

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Branka Nevistić važi za jednu od naših NAJLEPŠI voditeljki, a tek kada vidite njenu SESTRU - ostaćete bez DAHA! (FOTO)

2

Poznata voditeljka važi za jednu od najlepših TV lica sa naših prostora, a do sada nismo bili u prilici da vidimo njenu sestru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on

- Divne! Kako ličite! Lepotice! Lepe Nevistić sestre! - samo su neki od komentara fanova koji nisu ostali imuni na izvanrednu lepotu ovih dama.

 

O privatnom životu Brankine sestre ne zna se mnogo, ali ono što se može primetiti na društvenim mrežama jeste da se ova lepotica često može naći u društvu svetskih zvezda, budući da je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira sa Kristijanom Ronaldom, Monikom Beluči, Džonijem Depom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VereNovo (@novo_vere) on

Branka Nevistić pre nekoliko godina odlučila je da se povuče sa malih ekrana i od tada je veoma retko možemo videti u javnosti. U maju 2014. godine udala se za biznismena Branislava Grujića, a iako o svom privatnom životu nikada nije želela mnogo da govori, u intervjuima je često isticala da je izuzetno vezana za svoju porodicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on

 

makonda-tracker