NAJVEĆA RADOST

NEOPISIVA SREĆA KOJU OVA SLIKA SAMO SVOJIM DELIĆEM DOČARAVA: Ivana Maksimović objavila prvu fotografiju sina Filipa u naručju tate Danila (FOTO)

0

Naša olimpijka srećna je što danas, umesto kako je planirano da bude u porođajnoj sali, ima priliku da grli i mazi svog sinčića

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

 

Olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić (28) i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić (27) postali su roditelji 8. novembra. Međutim, današnji datum je za njih poseban, jer je 20. novembar bio termin kada je, prema procenama lekara, Ivana trebalo da se porodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

 

No, mali Filip odlučio je da iznenadi svoje roditelje i desetak dana ranije dođe na svet.

 

- Dvadeseti novembar. Dugoočekivan dan i zakazan sastanak sa ovim malim anđelom. Ipak, poželeo je ranije da nas upozna, i tako mi dočekasmo termin uveliko mazeći se i ljubeći. Neopisiva sreća koju ova slika, nastala ubrzo posle porođaja, samo svojim delićem dočarava. Veliko hvala KBC "Zvezdara" na predivnom iskustvu, profesionalnosti i ljubaznosti. Topla preporuka za svaku buduću mamu - napisala je novopečena majka koja ne krije radost i uživa u novoj životnoj ulozi.

 

 

 

makonda-tracker