skladna porodica

Tek što mu se rodio sin, morao je da ODE: Košarkaš Danilo Anđušić otkriva zbog čega je morao da se odvoji od porodice

0

Danilo je presrećan zbog toga što je dobio sina.

danilo i ivana
danilo i ivanafoto: Luka Šarac

Srećni novopečeni tata Danilo Anđušić otkrio je kako su on i njegova supruga došli na ideju da sinu daju ime Filip i dodaje da je biti otac neverovatan osećaj.

 

Jedan od najuspešnijih sportskih parova početak novembra pamtiće kao najsrećniji period u životu. U utorak, 8. novembra, streljačica Ivana Maksimović rodila je sina kojem su ponosni roditelji dali ime Filip. Iako dugo nisu želeli da govore o tome kako će se beba zvati, Danilo je otkrio da su ipak imali više spremljenih imena za devojčicu nego za sina.

Od početka smo znali. To je ime koje se i njoj i meni dopalo od samog starta kada smo pričali o muškoj deci. Moram da priznam da smo više imena imali spremljenih za devojčicu. Međutim, otkako smo saznali da je u pitanju dečak, ime Filip je bila prva opcija i na kraju ostala jedina. Razmatrali smo sve moguće, ali nismo uspeli da nađemo neku koju bismo povezali sa našim sinom. Jednostavno, do sada nismo hteli da pričamo o tome jer smo sačekali da to bude zvanično, da ga prijavimo i da to bude njegovo zvanično ime. Zato smo sačekali ovaj momenat", kazao je ponosni otac, košarkaš Danilo Anđušić.

Inače, Danilo je zbog novog angažmana odmah nakon Ivaninog porođaja morao da otputuje u Bosnu, gde je potpisao ugovor sa Igokeom. Ipak, to da ne sprečava da čitav dan bude u komunikaciji sa suprugom, koja mu šalje fotografije malenog dečaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

 

"Osećaju se odlično i mama i beba, kao i ja. Osećaj je neverovatan. Svakim danom on se menja, gledamo ga kako raste, to je neprocenjivo i to su momenti koji će zauvek ostati u sećanju. Ulepšao nam je život. Sticajem okolnosti, ja sam već morao da odem jer sam pronašao angažman, ali blizu sam kuće i uskoro će mi se pridružiti. Ponovo će biti sve lakše", kaže Danilo.

 

 

Ivana Maksimović napisala je na društvenim mrežama da je dečak tatina kopija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

Tata je definitivno dobio konkurenciju i svoju kopiju, a mama čitav svet u jednom malom anđelu. Dobrodošao, sine, u našu divnu porodicu", napisala je Ivana Maksimović na Instagramu.

 

makonda-tracker