Magična proslava

NI VATRA NE MOŽE DA IH ZAUSTAVI: Uprkos evakuaciji zbog ŽESTOKIH POŽARA, sestre Kardašijan proslavile 2. rođendan Robove ćerkice Drim na NAJSLAĐI mogući način

0

Vile, vilenjaci, princeze,čarobnjaci... Slavna porodica učinila je sve da potisne traumatična iskustva od pre nekoliko dana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je zbog opasnih požara, koji već danima ne jenjavaju u Kaliforniji, porodica Kardašijan-Džener pre nekoliko dana morala da se evakuiše iz svojih domova, to ih nije sprečilo da jednoj od svojih najmlađih članica, Robijevoj ćerki Drim, naprave veličanstvenu proslavu drugog rođendana.

 

Tema zabave bio je magični svet šumskih vila, tako je da je sve bilo okićeno leptirićima, zelenim lišćem, pastelnim balonima, udobnim jastucima, dok su se pokloni za malu Drim prostirali od poda do plafona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dreamy Dream ❤️? (@dreamydreamk) on

 

Jedan pogled na zamamne kolače i torte ostavlja utisak da ni zla veštica iz Ivice i Marice nije u stanju da umesi nešto tako očaravajuće.

 

Svako od Driminih gostiju mogao je da bira u koje će se mitsko biće pretvoriti. Na ulazu su mogli da odaberu jedno od mnoštva vilinskih krila ili dinosaurus-dukserica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Dream Renée Kardashian? (@dreamy_r_kardashian) on

 

Sama devojčica bila je odevena u dugačku vilinsku haljinicu od tila, a na glavi je nosila krunu od cveća.

 

Porodica nikako nije htela da štedi na svojoj mezimici, pa je tako Drimi dobila i svoj prvi atuomobil - luksuzni cvetlucavo-plavi Bentli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kendallandkylie (@kendallandkylieve) on

 

Kako i red nalaže, ponosne tetke Kim Kardašijan Vest, Kloe Kardašijan i Kajli Džener podelile su neke od najupečatljivijih momenata sa dečijeg rođendana.

 

- Srećan rođendan, Uspavana (Dreamy) devojčice - napisala je Kortni podelivši svoj Instagram Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dash_broadcast (@dash_broadcast) on

 

Šezdesetosmogodišnja baka Kris Džener posebno se raznežila.

 

- Srećan rođendan mojoj predivnoj unuci Drim! Donela si toliko radosti u naš život i ja te mnogo volim. Ti si pravi blagoslov i uživanje je gledati te kako izrastaš u divnu, pametnu i dobrodušnu devojčicu. Volim te - napisala je Kris.

 

 

makonda-tracker