trudnoća

Novi član kraljevske porodice: Gde će živeti i kako će se zvati beba Megan Markl i princa Harija

0

Od kada je ovaj par objavio da će postati roditelji, mnogo se spekuliše o budućem detetu vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Megan i Hari
Megan i Harifoto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari zvanično su objavili da očekuju svoje prvo dete i to samo jedan dan nakon venčanja princeze Evgenije i time postali tema broj jedan u svim medijima, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

Njihovi zaljubljeni pogledi, gestikulacija i posvećenost jedno drugome govore da kod njih leptirići u stomaku i dalje rade istim ritmom, zato nas nije toliko iznenadila vest da kraljevska beba stiže uskoro, a evo najzanimljivijih činjenica o njihovom budućem detetu.

 

Megan će se poroditi na proleće 2019

 

Na dan kada su objavili važnu vest, vojvotkinja je bila trudna 12 nedelja i kako prenose mediji, za sada dobro podnosi prve trudničke mesece. Ukoliko su ovi podaci tačni, ona bi trebalo da donese bebu na svet tokom aprila 2019. godinešto znaći da će princ Luis biti stariji tačno godinu dana od svog brata/setre od strica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH Meghan Markle (@meghan_duchess) on

Već se nagađa kako će se beba zvati

 

U Engleskoj je ovo kao neka vrsta tradicije gde se ludi klade i nagađaju o imenu kraljevske bebe. Trenutni favoriti su: Alis, Artur, Filip, Viktorija i Dijana.

 

P.S. Za jedno ime znamo da neće dođi u obzir - Samanta (polusestra od vojvotkinje).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mrs.B (@wonderfulllllllife) on

Vest o prinovi saopštili su na venčanju princeze Evgenije

 

Ok, izgleda da oni ne mogu da izdrže da ne budu u centru pažnje pa su morali i da venčanje princeze Evgenije začine sočnim vestima. Ali, recimo da su toliko uzbuđeni i da jednostavno nisu mogli da sačuvaju za sebe.

 

foto: Profimedia

Njihovo dete neće biti princ ili princeza, jedino ako kraljica Elizabeta ne učini ustupak

 

Bez obzira na to da li će biti dečak ili devojčica, dete Harija i Megan biće tek sedmo po redu za kraljevski presto i neće imati pravo na titulu princa ili princeze. Osim u slučaju da kraljica Elizabeta odluči da promeni pravilo iz 1917.

 

U porodici su svi oduševljeni zbog srećnih vesti

 

Uključujući Kejt, Vilijama, pa sve do kraljice Elizabete i Meganine mame Dorije, svi su uzbuđeni i jedva čekaju dolazak kraljevske prinove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Megan i Hari žele da njihova deca odrastaju na selu

 

Kako prenosi dobro obavešteni izvor, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne žele da odgajaju svoju decu u zamku u Londonu. Više im se dopada ideja na žive u Kotsvoldsu, koji je udaljen dva sata od grada.

"Tako ih niko neće uznemiravati", objasnio je anoniman izvor i mi ih potpuno razumemo.

 

 

makonda-tracker