iskreno

Moja mama VIŠE VOLI SNAJKU NEGO SINA: Milan Kalinić otvorio dušu

0

Poznati voditelj požalio se u Jutarnjem programu televizije Hepi na intimna dešavanja u svojoj porodici

milan kalinić
milan kalinićfoto: Nebojša Mandić

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić gostovao je u emisiji "Dobro jutro Srbije", gde je otkrio najintimnije detalje iz privatnog života. 

 

Naime, poznato da je Kalinić dugo godina u srećnom braku, ali i da neretko otvoreno govore o svom privatnom životu. Ipak, pred milionski auditorijumom televizije Hepi prvi put je govorio o svojoj supruzi Sandri

Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci... Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom To sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspešan! ", otkrio je glumac tajnu njegovog uspešnog braka.

Milan Kalinić sa suprugom Sandrom
Milan Kalinić sa suprugom Sandromfoto: Instagram

Pored privatnog, glumac vodi veoma uspešan profesionalni život, a evo šta je Milan rekao o tome: 

Veoma volim svoj posao i mnogo sam zahvalan što nemam fiksno radno vreme. Predstave koje igram oduzimaju mi nekoliko dana u kontinutetu, posle čega mogu da se posvetim roditeljskim obavezama koje najviše volim. Pre svega moram da kažem jednu interesantnu činjenicu, a to je da su najveći radoholičari najveći hedonisti. Recimo, ja zato i jurim i radim da bih mogao sebi i svojoj porodici da obezbedim sva uživanja ", rekao je Milan

Milan i Sandra
Milan i Sandrafoto: Nebojša Mandić

Pored izuzetnih uloga, voditeljskih angažmana, Kalinić je razgovarao o ulozi, koja ga najviše ispunjava u životu, roditeljstvu: 

Ništa me više ne ispunjavam nego kada sina vodim na trening, kada ga vodim sa sobom na utakmice. Smatram da je najbitnije ono što nosiš iz kuće. Dok sam ja odrastao, družio sam se sa svakakvim tipovima ličnosti, ali čovek gde god da ode, sa sobom nosi ono što je naučio kod kuće", tvrdi glumac.

 

 

 

makonda-tracker