PONOVO NASMEJANA

Uzbudljiv život nije ravna linija, već PREPUN USPONA I PADOVA: Nataša Bekvalac otvoreno o SVOJOJ ŽIVOTNOJ BORBI, ali i LJUBAVI U BUDUĆNOSTI

0

Pevačica Nataša Bekvalac nakon teškog životnog perioda niže uspehe i veoma je pozitivnog duha.

nataša bekvalac
nataša bekvalacfoto: Miloš Nadaždin

Prelepa Novosađanka Nataša Bekvalac ne prestaje da intrigira javnost. Njena uspešna pevačka karijera, ali i porodična saga, uvek bude interesovanje medija i publike. Lepa Nataša se trudi da iskreno odgovari na ona pitanja koja njene fanove interesuju, a za magazin "Gloria" progovorila je otvoreno o periodu koji je za njom.

 

Bekvalac ima izuzetno pozitivan stav o životu, uprkos negativnim iskustvima sa kojima se suočavala.

Smatram da je život najveći dar. Pritom, nijedan sadržajan, uzbudljiv život nije ravna linija, već je prepun uspona i padova. Kada te život povuče unazad, nije lako, ali ja znam da sam tad u pripremi za veliki uspon. Kao kad odapinješ strelu, prvo je povučeš unazad", iskrena je Nataša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pevačica svojom snagom i osmehom koji ne skida sa lica daje primer mnogim ženama, koje joj pružaju punu podršku. Ipak, ona se ponekad susretne i sa nekim negativnim komentarom.

Bilo je i onih koje su govorile da je trebalo jače, kao i onih koje su me savetovale da je trebalo da ćutim i trpim, neke su i vređale. Ovo je samo moja borba, ali je i dokaz da sam veoma obična žena, da svakom može sve da se desi. Međutim, veoma se razlikujemo po tome kako ćemo svoj život nastaviti - da li ćemo od cigala bačenih na nas napraviti kuću ili ostati sklupčani na dnu", jasno poručuje Bekvalčeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Iako iza sebe ima tri neuspešna braka, Nataša Bekvalac se ne odriče ljubavi, ali odlučila je da joj ubuduće pristupa oprezno.

Odlučila sam da neke stvari drastično promenim u odnosu prema sebi. Ne postoji pravi muškarac, taj sa kim ste za vas je u tom trenutku pravi, jer je baš on vaš odraz u ogledalu. U budućnosti, pre nego što uopšte dođem do teme ljubavi, potrudiću se da mi se veoma dopadne ono što vidim u ogledalu kad stanem ispred njega", odlučna je Nataša Bekvalac.

Sigurni smo da su pred pevačicom mnoge pobede, kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom.

 

makonda-tracker