video

Dana Karić EMOTIVNOM porukom obeležila NAJVAŽNIJI dan u svom životu: SINE MOJ, Bog je uvek UZ TEBE i nemaš zbog čega da brineš!

0

Ćerka Bogoljuba i Milanke Karić obeležila je najvažniji datum u svom životu

foto: Zoran i Uroš Ivanović
foto: Zoran i Uroš Ivanović

Naslednica Bogoljuba i Milanke, Dana Karić, sa svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama podelila je poruku u kojoj je na emotivan način opisala kako se oseća povodom prvog rođendana svog naslednika Petra.

 

- Danas je najdivniji dan za nas! Naš sin Petar puni godinu dana! Jeeej! Prva godina njegovog života na ovoj predivnoj zemaljskoj kugli je bila naša najveća radost! A na današnji dan u 14.20h sam se porodila i bilo je to najlepše iskustvo! Sećam se svega, pisala sam o tome, i pisaću i priča ću doživotno! Moj duškić napunio godinu dana! Nevetovarno! Sine moj, želim ti SVU SREĆU ovog sveta! Želim ti zdravlje i Ljubav, želim ti da ti sve cveta a kada ne cveta da znaš da je Bog uz tebe uvek i nema čega da se brineš jer On uvek pomaže i vodi računa o tebi i svima nama! Da znaš da smo mi tu za tebe, da ti damo slobodu da istražujes ovaj svet, i da ti budemo sigurnost, mirna luka kojoj uvek mozes da se vratiš, mesto gse ćeš uvek naći razumevanje i ljubav. Volimo te beskrajno, ti si naša najveća radost i usrećio si sve nas svojim dolaskom! Meni si dao tu moć i čast, napravio me pravom ženom, Boginjom, Majkom! Posebna beba, #zenbebapetar, sin moj koji se samo smeška i širi radost i relaksaciju gde god ide! Volimo te, sine naš! Dušo naša! Guzo naša! You are so very loved!! Mama i Tata! - napisala je Dana uz snimak svog jednogodišnjeg naslednika.

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on

 

makonda-tracker