neće štedeti

Svi detalji GLAMUROZNE PROSLAVE na Crnogorskom primorju: O GALA slavlju porodice Karić pričaće se mesecima - evo i ZAŠTO!

0

Plaža ispred kompleksa će biti posebno preuređena, dok će se na bogatoj trpezi naći specijaliteti iz svih krajeva sveta.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Bogoljub Karić (64) organizovao je za 7. jul proslavu prvog rođendana unuka Petra, kojeg je 10. jula prošle godine rodila njegova najmlađa ćerka Danica.

Kako Kurir saznaje, gala slavlje koje će bogatog biznismena koštati oko 100.000 evra biće upriličeno na Crnogorskom primorju.

 

Bogoljub i njegova supruga Milanka nisu štedeli, već su zakupili više od sto soba u luksuznom hotelu u Bečićima, u kojem će smestiti sve svoje zvanice, ali i goste njihovog zeta Nikole Stojiljkovića.

 

Glavna zabava biće održana na plaži ispred kompleksa, koja će za tu priliku biti posebno preuređena i prilagođena dečjoj zabavi, dok će se na bogatoj trpezi naći specijaliteti iz svih krajeva sveta. Posebno obučeni animatori će zabavljati mališane, dok će u ponoć biti organizovan i vatromet.

 

Karići su vodili računa o svakom detalju, pa će dekoracija stolova i stolica biti u plavo-beloj boji. Svakog gosta će čekati poklon, a na velikom video bimu će biti prikazan kratkometražni film o Bogoljubovom najmlađem unuku. Baloni i likovi iz crtanih filmova biće raspoređeni po čitavoj plaži i hotelu, dok će apartman u kojem će slavljenik boraviti sa roditeljima biti ispunjen lampionima, velikim plišanim igračkama i automobilima na baterije koje je deda Bogoljub specijalno poručio za njega. Posebno se vodilo računa o torti, koju su napravili najbolji poslastičari u Crnoj Gori.

 

Naša saznanja potvrdio je i biznismen kada samo ga pozvali za komentar.

 

- Radujemo se proslavi rođendana svog petog unučeta. Odabrali smo da to bude na Crnogorskom primorju. Taj dan će biti posvećen našoj mnogočlanoj familiji koja će doći iz svih krajeva sveta. Uz ručak i zdravicu, obeležićemo Petrov divan dan. Ponosan sam i srećan jer se u našoj velikoj porodici čuda dešavaju. Supruga i ja smo deci postavili plan, a mladi ga uveliko ispunjavaju, kako zetovi tako i sinovi! Samo broj naše unučadi mora i dalje da povećava - ponosno je rekao Bogoljub.

 

Karić kaže da priželjkuje još unučića.

 

- Daj bože zdravlja svoj našoj deci koja se rađaju i rastu u ovoj našoj lepoj Srbiji i na našoj planeti. Predivno je kada se deca rađaju i rastu. Od žita pšenice, kukuruza i dece važno je samo da je puna kuća i da su puni ambari. Voleo bih da imam još unučića i verujem da će nam bog pomoći i podariti nam tu sreću. Moj unuk Petar je pravo zlato i supruga i ja, kao i cela porodica, radujemo se ovom slavlju. I posle toga ćemo ostati na primorju kako bismo uživali i posvetili se jedni drugima. Naravno, deda je unuku odabrao i lep poklon - završava Karić.

 

Bogoljub Karić je odlučio da prvi rođendan unuka Petru protekne bez estradnih ličnosti. Iako je na svadbi njegove ćerke Danice i zeta Nikole Stojiljkovića pevala Svetlana Ceca Ražnatović, ali i Miroslav Ilić i Merima Njegomir, koji su bili i među zvanicama, ovoga puta biznismen se odlučio za tamburaški orkestar i dečju muziku.

 

- Svadba mog zeta i ćerke je bila veličanstvena. Ali želeli smo da rođendansko slavlje bude drugačije i upriličeno u krugu porodice, bez estrade - kaže Bogoljub.

 

 

makonda-tracker