uživa u roditeljstvu

Mia Borisavljević iskreno: NIKADA neću dopustiti ćerki da bude PEVAČICA!

0

Pevačica već zna kako će usmeriti svoju ćerku Emu.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Iako se porodila pre samo dva meseca, pevačica Mia Borisavljević je odlučila da za "Alo!" otkrije da je već donela odluku da svojoj ćerki Emi ne dopusti da jednog dana postane pevačica.

 

Mijin nevenčani suprug Bojan Grujić tvrdi za "Alo!" da je ćerka Ema od oba roditelja nasledila samo najbolje.

 

- Ona je preslikana Mia kada je bila mala. Ipak, na mene ima oči i uši - kaže sa ponosom Grujić.

 

- Ćerki ne dam da pevuši, jer joj nikada neću dopustiti da bude pevačica. Teram je da plače u falšu - kaže sa osmehom Mia i uverava da nije sigurna kako bi se starala o malenoj Emi bez pomoći majke Lidije.

 

- Moja mama uvek čuva bebu kada Bojan i ja nismo kod kuće. Lidija se preselila iz Valjeva u Beograd još pred kraj moje trudnoće i to se pokazalo kao odličan potez. Ona toliko uživa dok brine o Emi, da svaki put kada je pitam da li je potrebno da pronađem nekoga ko bi je odmenio, ona se naljuti - kaže Mia i otkriva da će se uskoro udati za svog partnera, pevača Bojana Grujića.

foto: Privatna Arhiva

Budući da je Mia više puta isticala da na svog psa, pomeranca Rašu, gleda kao na ravnopravnog člana porodice, kaže da joj je puno srce što se on odlično slaže sa njenom naslednicom.

 

- Kuca nije ljubomorna i mnogo se dobro slaže sa Emom. Iako je mali, pokazao se kao pravi pas čuvar i non-stop je pored moje ćerkice - uverava Mia.

 

- Moj i Bojanov odnos se nije mnogo promenio nakon Eminog rođenja. Smatram samo da je još više očvrsnuo, u smislu da imamo više poverenja jedno u drugo. Planiramo da venčanje obavimo kada budemo krstili ćerku, što će se desiti uskoro. Iako sam uvek pričala da se nikada neću udati, sve je palo u vodu - iskrena je pevačica, sa ponosom dodajući da joj prijaju komentari da nakon porođaja izgleda savršeno.

 

- Da postoji tajna mog izgleda, vrlo rado bih je podelila sa svima. Sigurna sam da bih postala milionerka da sam izmislila recept za vitku figuru nakon porođaja. Međutim, nije u pitanju nikakav čarobni napitak, već isključivo zdrav odnos prema svom organizmu koji čitavog života praktikujem. Vežbam otkad znam za sebe, a trenirala sam čak i u trudnoći - zaključila je Mia.

 

 

makonda-tracker