glossy priča nedelje

Lepa Brena otvoreno o najdubljim emocijama: Rasplačem se dok gledam sestru i njenu decu na slikama...

2

Koncertnu turneju po Americi legendarna pevačica iskoristila je i za uživanje u svom drugom domu u Majamiju, ali i da se druži sa sestrom Faketom i njenim naslednicima

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Velika turneja po Americi i Kanadi legendarne pevačice Lepe Brene, koju ovoga puta deli sa starijim sinom Stefanom, zakazana je u pravom trenutku. Pored zadovoljstva koje joj donose koncerti, jer se druži sa publikom i sa drugog kontinenta, Brena nalazi dovoljno vremena da se odmori, opusti i uživa u trenucima sa najužim članovima familije koji inače žive u Americi. Divno vreme i dobro raspoloženje čine da pevačica blista od zadovoljstva, a svoj boravak preko okeana ne želi da joj poremeti nijedna nepredviđena situacija.

 

- Uglavnom se hranimo po restoranima jer ne želim da ovde spremamo hranu u kući. Majami inače obožavam jer ima najbolju energiju na svetu - počinje Brena, posebno srećna što je dovoljno blizu svojoj rođenoj sestri Faketi, koja inače živi u Kanadi.

foto: Privatna arhiva

- Bila sam kod nje u poseti. Ona živi u Edmontonu i to mi je veliki užitak jer mi mnogo nedostaje, baš kao i njene ćerke Dijana i Majda, ali i Majdina porodica, suprug Rajan i naslednici Viktorija i Dominik, koji inače žive u Keloni. U Beogradu se često rasplačem dok ih gledam na slikama jer smo baš predaleko za česta putovanja i odlaske u posetu jedni drugima - ističe Brena, kojoj su sestričine potom stigle u goste.

 

foto: Privatna arhiva

- Uživale smo u vremenu koje smo provodile u našoj kući u Majamiju. Znate kako kažu, tetke su kao druge majke, umeju da čuvaju tajne i dele divne trenutke sa sestičinama. Uz to, svi kažu da Majda veoma podseća na mene, a ja dodajem da smo i po temperamentu slične - s osmehom nastavlja pevačica, posebno srećna što je ovo prva turneja koju je delila s naslednikom Stefanom.

foto: Privatna arhiva

- Ova turneja je pravo uživanje jer je organizacija koncerata savršena, a poseban osećaj mi je to što je Stefan prvi put sa mnom. Njegovo prisustvo na sceni dalo je drugi smisao uživanja i druženja s publikom. Sve je veličanstveno i uživamo jer su koncerti rasprodati unapred - zaključuje Brena, uz koju je u Americi sve vreme i njen suprug Boba Živojinović, dok je mlađi naslednik Viktor ostao u Beogradu, gde je krajem marta proslavio 20. rođendan.

 

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir

foto: glossy

 

makonda-tracker