Prinova

Tata po treći put: Poznati TV voditelj dobio sina

0

Kako prenosi ,,Afera" ,TV voditelj i učesnik rijalitija, Sava Radović, postao je otac po treći put a radosnu vest je proslavio sa društvom u jednoj prestoničkoj kafani.

foto: Stara Pesma
foto: Stara Pesma

 

Jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, televizijski voditelj Sava Radović postao je tata, i to po treći put, ekskluzivno saznaje Afera, a rođenje deteta proslavio je u jednoj poznatoj prestoničkoj kafani. Radović je sa društvom dočekao zoru, i to uz pevački dvojac Ivanu Bojanović i Medu koji su tokom cele večeri pravili fenomenalan štimung.

 

foto: Stara Pesma

 

Savina verenica Željka porodila su u GAK Narodni fronta i rodila muško dete, i to na carski rez, a presrećni tata ne odvaja se od njih ni u jednom momentu.

On je tim povodom rekao:

 

Dva puta su me na silu izbacivali iz sobe, ali ne odustajem

 

 

Sava je rekao da ne zna koje će ime dati sinu:

 

I baka Živana je došla iz Nemačke da sa nama podeli radost, a ja sam na slatkim mukama jer ne znam kako da mu damo ime. U “igri” je  nekoliko imena i sva su biblijska, jer verujem u simboliku"

 

On je ipak rekao da će se sin najverovatnije zvati Matej.

 

foto: Stara Pesma

Da podsetimo, Sava već ima jednog sina sa Željkom, ali i jednu ćerku, i to iz braka sa voditeljkom Irinom Radović koju je upoznao za vreme ušećča u rijalitiju Veliki Brat.

 

 

 

 

 

makonda-tracker