neostvarena želja

Goga Sekulić u iskrenoj ispovesti priznaje: Boli me što se još uvek nisam ostvarila kao majka

1

Pevačica otkriva da joj je lekar savetovao da zatrudni prirodnim putem jer su ona i njen suprug Uroš Domanović zdravi, ali ona želi veštačkim jer već godinu dana radi na detetu i ne ostaje u drugom stanju.

foto: glossy
foto: glossy

Goga Sekulić (40) ima samo jednu neostvarenu želju - da postane majka.

 

Otkako se pre dve godine udala za šesnaest godina mlađeg sportistu Uroša Domanovića, pevačica pokušava da zatrudni, ali, nažalost, još uvek nije uspela u tome. Zbog sumnje da neko od njih dvoje ima zdravstvenih problema, ona i svetski prvak u borilačkoj veštini džijudžicuu nedavno su se prepustili lekarskim ispitivanjima u Cirihu.

 

Na osnovu dobijenih rezultata konstatovano je da su oboje zdravi, te da pevačica može da ostane u drugom stanju prirodnim putem. Međutim, zbog prevelike želje da dobije bebu, Sekulićeva razmišlja da poput njenih koleginica krene na veštačku oplodnju, pa je već počela od doktora da traži savete i da se raspituje o ovoj metodi. U ekskluzivnoj ispovesti za magazin Glossy, Goga je ispričala sve o svojoj borbi za potomstvo i strahu s kojim se bori već godinu dana.

 

- Doktori tvrde da Uroš i ja možemo prirodnim putem da postanemo roditelji jer smo zdravi, a posebno on jer je sportista! Međutim, zbog mog stresnog posla i nespavanja, verovatno još uvek nema tih najlepših vesti, iako dugo radimo na tome. Uroš je strpljiv, ne pritiska me i ne opterećuje me. Kaže: "Kad se desi, desiće se." Ali ja nemam strpljenja, valjda zbog tolike želje da se ostvarim u ulozi majke. Godine prolaze, a ja još nemam decu. To boli. S druge strane, dodatna pitanja okoline me pritiskaju i opterećuju - iskreno i sa uzdahom kaže Goga.

 

 

Ona ističe da nikada neće odustati od borbe da se ostvari u najlepšoj životnoj ulozi.


- Ako mi se u dogledno vreme ne desi trudnoća, spremna sam da idem na vantelesnu oplodnju! To je danas normalno i devedeset odsto žena ide ili je išlo. Sve je to normalno, samo što se u Srbiji to krije. O toj temi se i ne govori mnogo - priča pevačica i dodaje da joj njen lekar savetuje da pričeka još malo s veštačkom oplodnjom.


- Odluku ću doneti ja, a ne doktori koji tvrde da za to još uvek nema potrebe. Poslednjih godinu dana intenzivno razmišljam o tome - otkriva Sekulićeva.

 

 

Goga smatra da bi se njen život promenio iz korena kad bi postala majka, te da bi zbog deteta žrtvovala sve što ima.


- Bila bih super mama. Mnogo toga bi se promenilo u mom životu. Dete je najbitnije, a sve ostalo je prolazno. Moji roditelji su divni ljudi, a ujedno i strogi. Na sličan način bih vaspitavala i svoje dete. U današnje vreme sve je manje takvih roditelja, kvalitetnih, a sve više nevaspitane i bezobrazne dece, nažalost. Hoću da budem pravična i korektna - završava Goga.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker