demantovala glasine

Nakon nekoliko meseci trudnoće, Slađa Alegro rešila da progovori o svemu: NISAM zatrudnela veštačkom oplodnjom!

0

Iako su medije više puta do sada preplavile informacije da je popularna pevačica zatrudnela putem vantelesne oplodnje, Slađa Alegro rešila je da konačno otkrije pravu istinu

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nakon dve neuspele trudnoće, popularna pevačica Slađa Alegro konačno je srećna i ispunjena, i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će ugledati lice svoje naslednice koju će doneti na svet krajem juna.

 

Ipak, iako se više puta do sada spekulisalo da se pevačica podvrgla procesu vantelesne oplodnje, sada je rešila da konačno stane na put glasinama i otkrije da ni ova, a ni prethodne dve trudnoće nisu nastale na taj način.

 

- To nije istina. Kao i prethodna dva puta zatrudnela sam prirodnim putem. Zoranu i meni nikada nije bio problem začeće, već održavanje trudnoće koja se uvek zbog nerazjašnjenih okolnosti prekidala - kaže pevačica za magazin Story i dodaje da je po preporuci prijateljice i koleginice Seke Aleksić posetila kliniku specijalizovanu za vantelesnu oplodnju i održavanje trudnoće, gde je dobila mnogo korisnih saveta i konačno uspela u svojoj nameri, pa će se kroz nekoliko meseci ostvariti u ulozi majke i time ispuniti svoju najveću želju.

 

Pevačica je u razgovoru za Story otkrila i da su ona i njen suprug već odabrali ime za svoju mezimicu.

 

- Pre nego što smo uradili prenatalni test koji nam je, pored informacija da li je beba dobro, pokazao i pol, dogovorili smo se da Zoran predloži tri muška imena, a ja tri ženska. Međutim, kada smo čuli da ćemo dobiti devojčicu,  zajedničkim snagama odabrali smo ime Mila - ponosno kaže buduća mama.

 

 

makonda-tracker