ekskluzivno za glossy

Goga Sekulić: Spremna sam za vantelesnu oplodnju

3

Pevačica otkriva da joj je lekar savetovao da zatrudni prirodnim putem jer su ona i njen suprug Uroš Domanović zdravi, ali ona želi veštačkim jer već godinu dana radi na detetu i ne ostaje u drugom stanju

foto: glossy
foto: glossy

Goga Sekulić (40) ima samo jednu neostvarenu želju - da postane majka. Otkako se pre dve godine udala za šesnaest godina mlađeg sportistu Uroša Domanovića, pevačica pokušava da zatrudni, ali, nažalost, još uvek nije uspela u tome. Zbog sumnje da neko od njih dvoje ima zdravstvenih problema, ona i svetski prvak u borilačkoj veštini džijudžicuu nedavno su se prepustili lekarskim ispitivanjima u Cirihu.

 

Na osnovu dobijenih rezultata konstatovano je da su oboje zdravi, te da pevačica može da ostane u drugom stanju prirodnim putem. Međutim, zbog prevelike želje da dobije bebu, Sekulićeva razmišlja da poput njenih koleginica krene na veštačku oplodnju, pa je već počela od doktora da traži savete i da se raspituje o ovoj metodi.

 

 

U ekskluzivnoj ispovesti za magazin Glossy, Goga je ispričala sve o svojoj borbi za potomstvo i strahu s kojim se bori već godinu dana...


Kompletan tekst pročitajte u novom, 19. broju magazina Glossy, koji u sredu, 21. marta dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker