bajkovita ceremonija

Nakon tajnog venčanja, usledila je još jedna proslava u porodici Jelene Kostov skrivena od očiju javnosti: Hvala svim kolegama koji me nisu odali!

0

Iako većina njenih kolega na ovakva slavlja pusti i medijske ekipe, ona to nije želela.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Harizmatična pevačica Jelena Kostov u tajnosti je krstila sina Miliju u krugu članova porodice i bliskih prijatelja. Čin krštenja obavljen je u jednoj beogradskoj crkvi, nakon čega su roditelji goste dočekali u restoranu.

 

Iako većina njenih kolega na ovakva slavlja pusti i medijske ekipe, ona to nije želela.

 

- Nisam želela da se u medijima objavljuju fotografije sa Milijinog rođendana, jer bi to otišlo u skroz drugom pravcu. Prvo je bilo krštenje u crkvi i onda smo otišli u restoran, gde je bilo organizovano slavlje. Sve je bilo bajkovito i uživala sam u svakoj sekundi. Moram da se zahvalim svim kolegama koji su mi ostali odani i nisu me odali. Sve je bilo onako kao sam želela. Kao što znate, naša porodica ne želi da se eksponira u javnosti, a ja to izuzetno poštujem - objasnila je Jelena i otkrila mali peh koji joj se dogodio tog dana.

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

- Zakasnila sam na fotografisanje sa sinom, pa sada nemamo porodične fotografije. Za sve sam ja kriva, umesto dva sata, spremala sam se pet sati. Trebalo je da uradimo umetničke fotografije za prvi rođendan, ali, pošto mama nije stigla, sve je palo u vodu - kroz osmeh poručuje pevačica i dodaje da se nije latila mikrofona na slavlju svog naslednika:

 

- Nisam pevala na rođendanu jer sam želela da to bude moj dan. Zato sam rekla i kolegama da ne uzimaju mikrofon već da se opuste i da uživaju - kaže pevačica i priznaje da Milija liči na oca.

 

- Iskrena da budem - isti je tata. Džaba se mama mučila devet meseci, ništa na mene nije povukao. Ali sam srećna što je povukao baš sve na tatu.

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Jelena kaže da njene pesme nisu autobiografske.

 

- Nijedna moja pesma nikada nije bila autobiografska. Stalno me to pitaju, pogotovo što imam neke pesme sa škakljivim naslovima. Nisam nikada otišla kod nekog, ispričala svoj život i rekla hajde sada da pišemo tekst po tome - priznaje pevačica, koja će za nekoliko nedelja objaviti svoj prvi album, koji nosi naziv “Moje drugo ja”, baš kao i pesma za koju je snimila spot.

 

 

makonda-tracker