Priznala

Jelena Kostov: To sam radila godinama, a da ni moj muž žandarm nije znao

0

Pošto je čula da se među supružnicima mnogo šta promeni kada dođe beba, pevačica Jelena Kostov priobojavala se kakav će odnos imati sa mužem...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Međutim, kada je na svet došao sinčić Milija, njihov porodični dom postao je veseliji, a odnos ponosnih roditelja još jači. Takođe, komplimenti na vitkoj liniji poznatoj mami i te kako prijaju.

Volim takve komentare, mi žene smo sve iste. Kada čujem tako nešto, kasnije imam veliku volju da budem još lepša i zgodnija. Pogotovo sada kada sam mama, od mene se očekuje mnogo više", rekla je pevačica i objasnila "kako stvari stoje" između supruga žandarma Miljana Vukovića i nje.

Plašilo me je sve, jer mi je okolina pričala kada dođe dete, sve se promeni među supružnicima. Nije tačno da dete udalji bračni par. Naša ljubav je veća i snažnija nakon što se rodio Milija. Ljudi iz naše okoline mogu to da potvrde."

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

S druge strane, pevačica je smatra da je ovo najbolji put do uspeha:

Ima mesta na estradi za one koji ulažu u svoju karijeru i ako imaju hit. Velika je konkurencija. Ima dosta kvalitetnih pevača koji nemaju mesto koje zaslužuju. Najbolji put uspeha je onako kako ja radim, graditi karijeru polako i postepeno".

U današnje vreme pevačima je veoma teško da snime album. Jelena se, nakon devet godina postojanja na estradi, odlučila da je za to sada došlo vreme! Tri godine je "tiho" od svakog nastupa odvajala novac za album i planirala kada će napraviti taj korak. 

Novi album zahteva puno truda, posvećenosti, ali i puno novca. Album koji ja spremam je mnogo dobar i kvalitetan. Nakon devet godina na estradi sam se odlučila da spremim prvi album. Poslednje tri godine pričam o tom albumu, i ja sam bukvalno posle svakog nastupa odvajala novac za njega. Odrekla sam se mnogo toga, ali vodim se time da ako želiš da postigneš neki uspeh, moraš puno da uložiš u sve", iskrena je Jelena.

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

 

 

makonda-tracker