porodične priče

Viteški, ali ekstreman: Ceca nije presrećna Veljkovim izborom sporta

0

U kući Ražnatovićevih protekle nedelje imalo je šta da se slavi ‒ Veljko, Cecin sin, pobedio je u svom prvom profesionalnom boks meču, za koji se mesecima unapred neumorno pripremao. Njegova majka, s druge strane, ima posebno mišljenje o sinovljevom izboru sporta.

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Postoji samo jedan način na koji majka može da reaguje na to što joj se sin bavi sportom u kom su velike šanse za istinske povrede ‒ s ponosom i brigom.

 

Pomalo zabrinuta, ali i Ceca je za Blic izjavila:

Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta, jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. Sa druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmerno srećan posle svake pobede. Naravno da sam ponosna na njegov uspeh i na to što je postigao, a znam koliko je truda uložio da bi postigao svoj cilj.‟

foto: Instagram

Ceca kaže da nije imala udela u Veljkovom izboru sporta ‒ to je bila njegova odluka, a ona je poštuje. Ipak, otkriva da je pokušala da ga privoli da izabere neki sport koji nije borilački, jer smatra da je boks suviše ekstreman

 

Veljko se već duže vreme priprema za početak karijere u boksu, a dosad je imao i nekoliko neprofesionalnih mečeva. Za emisiju Ekskluzivno, mladi bokser izjavio je da veruje da je ovo pravi put za njega i da je uloga u kojoj se isprva našao pogrešna.

Trenirao sam MMA i kik-boks, ništa mi se kao boks nije svidelo. Za boks smatram da je pravi viteški sport i interesovanje je počelo još kad sam bio dete‟, kaže sin folk dive.

 

foto: Damir Dervišagić

Nakon pobede, Veljko je otišao sa svojom devojkom, Bogdanom Rodić, u njen rodni Titel, želeći da u miru provede vreme sa njom na večeri. Bogdana je posmatrala svog dragog na meču i navijala za njega, ali njegova majka nije mogla da gleda sinovljev meč, za šta se Veljko nada da će se uskoro promeniti.

 

 

makonda-tracker