Bogdana ostavila snažan utisak

Ovako je proteklo upoznavanje Cece Ražnatović i nove devojke njenog sina Veljka

0

Folk diva oduševljena je neposrednošću Bogdane Rodić, košarkašice iz Titela, nove devojke njenog sina Veljka Ražnatovića, kojeg je savetovala da vodi računa kako se ponaša, a evo i zašto...

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Svetlana Ceca Ražnatović upoznala je Veljkovu novu devojku Bogdanu Rodić. Zvezda je oduševljena "novom snajkom", saznaje Kurir, sa kojom je odmah našla zajednički jezik.

Veljko je nedavno upoznao majku s Bogdanom. Ona se postidela kada je ugledala Cecu, ali se ubrzo opustila. Pevačica se oduševila njenom neposrednošću. Posebno joj se dopada to što je vredna i što pomaže roditeljima u porodičnoj firmi. Ceca to izuzetno ceni i zato je Veljku poručila da pazi kako se ponaša, budući da zna da je njen naslednik veliki zavodnik", kaže izvor.

 

foto: Damir Dervišagić

Pevačica je na ovo imala kratak komentar:

U emotivni život svoje dece i njihove izbore se nikad nisam mešala, niti sam to javno komentarisala. Iako su mladi, oni odlično znaju da sam tu da im pomognem ako za tim ima potrebe. Mogu da kažem samo da je Bogdana kulturna, lepa i vaspitana devojka koja dolazi iz domaćinske porodice, što mi je izuzetno drago."

 

 

makonda-tracker