bez dlake na jeziku

Tijana Dapčević otkrila najveću želju: Ne odustajem od namere da dobijem ćerku, ali ne želim na vantelesnu oplodnju

0

Popularna pevačica i ponosna mama jednog dečaka priznaje da želi da se ostvari u ovoj ulozi još jednom.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Tijana Dapčević (42) najpopularnija je Skopljanka u Srbiji! Ona je poznata po širokom osmehu i činjenici da nema dlake na jeziku, pa tako otvoreno priča i o svojoj želji da ona i suprug Milan podare sinu Vuku mlađu sestru.

 

- Volela bih da se to dogodi, ali se to ne planira već se jednostavno desi ili ne. Brojke i matematiku nikada nisam imala u glavi kada je o tome reč, pa ne mislim da je za mene sada kasno da rodim. Granica se pomerila, pa žene danas i sa 50 godina donose decu na svet, posebno one koje za to imaju nerava. Pošto ih ja i te kako imam, tu ideju još uvek nisam odbacila, ai Milan se slaže sa mnom.

 

 

Sve više njenih koleginica priznaje da će u ulozi majke pokušati da se ostvari uz pomoć vantelesne oplodnje, ali Tijana ističe da ovo nije opcija koju će ona odabrati.

 

- Nećemo se za to opredeliti, moja druga trudnoća mogla bi da se dogodi isključivo prirodnim putem. Začetak novog života je proces koji određuje "onaj gore", on je inženjer sa plavim očima. To ne znači da sam protivnik takvog načina, imam dosta prijatelja koji više nisu imali nijedno drugo rešenje, pa su vantelesnom oplodnjom dobili potomstvo. Međutim, Milan i ja, koliko god želeli da ponovo postanemo roditelji, prepuštamo to sudbini. Volela bih da Vuk ima brata ili sestru, mada sestru već ima u Tamarinoj ćerki. Ipak, ako bi ostao jedinac, to je sasvim u redu. On meni vredi za šestoro.

 

 

makonda-tracker