nova greška u koracima

Žene ga osuđuju, pravi džentlmeni ne mogu da veruju: Novi snimci Donalda i Melanije Tramp naljutili planetu (VIDEO)

0

Osmi je mart, Dan žena, možda je vreme da se podsetimo kako biti najmoćniji čovek na svetu ne znači istovremeno biti i džentlmen, kao i da se prva dama ne tetoši uvek. To nam pokazuje primer predsednika SAD, koji dopušta da njegova nežnija polovina, nezaštićena, pati pod naletima vetra i kiše... 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Par puta dosad Tramp je svojim ponašanjem prema supruzi Melaniji dokazao kako je daleko od džentlmena ‒ kad god je neko nevreme, on  napušta suprugu i sina Barona. Hajde i to što ih napusti, ali to što samo za sebe uzme jedini dostupni kišobran, pod koji bi ugodno moglo da stanje bar njih troje ‒ ne može nikako da se ne osudi. Maniri i lepo ponašanje pali su u zapećak pred brigom za sopstveno blagostanje. Neko bi mogao reći Trampu da se treba podsetiti bontona.

 

Pogledajte, na primer, kako Donald beži od kiše pravo u avion, uopšte ne mareći za svoju suprugu, koja ga u stopu prati i samo što je vetar ne odnese. 

 

Međutim, ono što je posebno naljutilo Amerikance jeste prizor predsednikovog sebičnog držanja kišobrana samo za sebe, dok njegova porodica kisne i zebe.

 

 

 

 

makonda-tracker