iskrena

Ana Bebić otvoreno o braku i trudnoći: Ljudi preteruju jer uvek pričaju o lepšoj strani blaženog stanja, a niko o mučninama i ostalim promenama

0

Pevačica kaže da joj niko nije rekao da blagosloveno stanje nije samo iščekivanje da postaneš majka, već da ga prate mnoge teškoće. Ona priznaje da zbog loših priča koje je čula jedino želi da sve bude u redu sa bebom.

 

foto: Vladimir Milovanović

- Nakon porođaja, kada se sve stabilizuje, počeću da radim jer je muzika moj život. Nadam se da će sve biti okej i da ću se vratiti poslu u punom sjaju. Uveliko obilazim studio i već razmišljam šta bih radila. Ne nadam se velikoj karijeri, danas toga više ni nema, neka bude i mala publika, ali odabrana - rekla je pevačica.

 

Ana je iz hrvatskog mesta Metković u Beograd došla pre deset godina i u njemu ostala da živi.

 

- Volim Beograd i energiju koju ima, volim ljude ovde i zato sam tu toliko godina. Ja sam iz malog mesta gde imate tri semafora, dok su ovde gužve u saobraćaju i ako želite nešto da obavite, treba vam ceo dan za jednu obavezu. Mi iz malog mesta smo dosta spori, a ovde vlada velika brzina - priznaje Ana šta je nervira u srpskoj prestonici, i priznaje da je često uhvati nostalgija za svojim rodnim mestom.

 

 

makonda-tracker