Glossy PRIČA NEDELJE

Odbrojava dane do upoznavanja svoje druge naslednice: Svi detalji porođaja Nataše Bekvalac

0

Pošto je ušla u deveti mesec trudnoće, pop zvezda je izabrala privatnu kliniku na kojoj će se 1. marta poroditi carskim rezom, a pored njenog supruga Luke Lazukića, u dočekivanju bebe važnu ulogu ima i njena starija ćerka

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Pop pevačica Nataša Bekvalac, koja je u osmom mesecu trudnoće, broji dane do porođaja koji je zakazan za 1. mart u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

 

"Novosadska barbika" je na poslednjoj kontroli, uz konsultaciju sa svojim ginekologom, donela odluku da će se poroditi carskim rezom kako bi prošla što bezbolnije i sigurnije.


Iako je trudnoću održavala u Beču, pevačica se opredelila da svoju drugu ćerkicu na svet donese u Beogradu. Nedavno je sa suprugom, IT stručnjakom i jednim od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu Lukom Lazukićem, posetila svog lekara u prestonici Austrije i odradila sve potrebne analize. S obzirom na to da je uglavnom morala da miruje poslednjih meseci kako bi trudnoću iznela do kraja, savetovano joj je da, pogotovo u devetom mesecu, ne bi trebalo da putuje i da je najbolje rešenje da ostane kod kuće.

 

Nataši je u Beogradu preporučena najbolja klinika, gde je već uplatila apartman u kojem će nakon porođaja boraviti nekoliko dana. Ako sve bude po planu, Nataša bi već krajem februara trebalo da se tamo smesti i mirno dočeka 1. mart, koji jednako s nestrpljenjem čekaju i ona i njen suprug.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker