Samo najbolje za svoju porodicu

Kosta zajedno sa slavnim roditeljima bira bebisiterku za sestre: Šta tačno traže Jovana i Željko Joksimović?

1

Poznatom bračnom paru Jovani i Željku Joksimoviću su oko ćerkica prva dva meseca pomagale njihove mame, ali ubrzo su raspisali i konkurs za dadilju, koja će im pomoći oko Ane i Srne.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Voditeljki i pevaču neophodna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer se po povratku s Maldiva, gde su trenutno na odmoru, oboje vraćaju poslovnim obavezama, piše Kurir. Zato su pred put na egzotičnu destinaciju organizovali izbor dadilje, ali još uvek nisu pronašli pravu.

Željko i Jovana su sve podredili svojoj deci. Kosta je glavni u kući i oni su mu dopustili da zajedno s njima bira bebisiterku za sestre kako ne bi bio ljubomoran, što je deci svojstveno kad dođu bebe. Dečak je presladak i prepametan. Baš sam se iznenadila kako je lepo vaspitan. Vidi se da su mu roditelji maksimalno posvećeni. On je upućen u sve što se dešava i tačno zna u koje vreme devojčice spavaju, kad se hrane i kupaju. On ima četiri godine, ali se ponaša kao veliki dečak. Nažalost, ja nisam prošla izbor", ispričala nam je devojka koja je insistirala na anonimnosti.

Inače, bebisiterke koje bračni par Joksimović traži moraju da budu usko profilisanog obrazovanja, da imaju završenu visoku medicinsku školu, ginekološko-akušerski smer i moraju da imaju vrhunsku preporuku.

Svaka od zaposlenih treba da bude spremna da se maksimalno posveti devojčicama, čak i da tokom noći bude s njima, jer Jovana mora rano da ustaje i da ide na posao.

 

foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su i za sina pronašli dadilju pre nekoliko godina i prezadovoljni su njom.

 

 

makonda-tracker