neodoljivo!

Dvogodišnjakinja o kojoj danas priča ceo svet: Trudna manekenka prošetala pistom sa ćerkicom i raznežila sve mame (FOTO)

0

Revija Žan-Pola Gotjea koja je sinoć održana u Parizu danas je jedna od glavnih tema svetskih medija, a među vodećim razlozima za to je najmlađa učesnica ovog događaja...

foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes
foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes

Kolekcija koja nam je sinoć prikazana namenjena je predstojećem proleću i letu i obiluje crno-belim motivima, providnim suknjama i haljinama od resica.

 

Dizajneru je kao inspiracija svakako poslužio stil pezdesetih, a revija je posvećena Pjeru Kardenu (95), koji je uživao u reviji u prvom redu.

 

 

Ipak, njemu je pažnju medija ipak ukrala malena Ajoni, ćerka manekenke Koko Roša. Ova ljupka dvogodišnjakinja i njena slavna mama bile su odevene u slične haljine asimetričnog kroja i imale su istu koreografiju prilikom šetnje pistom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ono što je posebno simpatično jeste činjenica da je s Koko i njenom ćerkicom na pisti bio i treći član njihove porodice...

 

- Nosim svog sina u stomačiću, sa ćerkom pored sebe i nikad neću zaboraviti ovaj dan - napisala je ponosna manekenka na društvenoj mreži Instagram. - Hvala ti, Žan-Pol Gotje, za ovaj nezaboravni trenutak, moje srce je puno.

 

makonda-tracker