dopada li vam se ovaj običaj?

Oni imaju pravilo bukvalno za sve: Zašto Kejt Midlton uvek za ruku vodi ćerkicu, a Vilijam sina?

0

Nakon što je maleni princ Džordž malo porastao, retko smo imali priliku da ga vidimo kako hoda držeći za ruku svoju majku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Gotovo svakodnevno saznajemo za neko pravilo koje vlada u britanskoj kraljevskoj porodici i koje običnim smrtnicima deluje otkačeno ili čak bizarno. Decenijama je život iza vrata palate bio misterija, ali u poslednje vreme curi sve više zanimljivih detalja o svakodnevici britanskog plemstva - i oni uopšte ne deluju zabavno!

 

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam svakako su malo modernizovali život monarha na Ostrvu, ali još uvek postoje običaji koji se jednostavno ne smeju prekršiti. Jedno od njih jeste i najnoviji detalj koji smo saznali - Kejt Midlton prilikom izlaska iz aviona i šetnje ide pored svoje ćerke princeze Šarlot (2), a Vilijam pored princa Džordža (4), i za to navodno imaju važan razlog.

 

foto: Profimedia

Naime, ekspert za roditeljstvo Džasmin Peters objašnjava da nije reč o nesvesnom potezu i da se radi o tome da se na jednoj strani uvek nalaze budući kraljevi Engleske.

 

foto: Profimedia

- Očevi su tradicionalno odgovorni za disciplinu u reakcijama, usmeravanje, zaštitu i obezbeđivanje porodice - izjavila je ona za Femail. - Nije retkost videti oca sa sinom kako bi se učvrstila njegova uloga i odgovornost.

 

foto: Profimedia

Kako ona ističe, to pokazuje da su Kejt i Vilijam tradicionalisti, ali i koliko su im važni odnosi majke i ćerke, odnosno oca i sina, kao i da su oni odgovorni roditelji puni ljubavi.

 

makonda-tracker