bez dlake na jeziku

Kaja Ostojić iskreno o porodičnom životu: Nemam preteranu želju za drugim detetom

0

Lepa pevačica je već godinama u braku s poznatim di-džejem Džunior Džekom, a u planu nema proširenje porodice.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Kaja Ostojić ima ćerku Nikolinu, koju je rodila kada je imala samo 19 godina. Njih dve već godinama žive u Briselu, gde su se odselile nakon što se Kaja udala za di-džeja Džuniora Džeka sa kojim još uvek nema dece, a na osnovu njenih komentara za želje u Novoj godini, do toga možda nikada neće ni doći...

 

 

- Nisam tražila još jedno dete, nemam preteranu želju za drugim detetom. Uvek sam govorila: Bože moj, ako se desi - desi se, biće dobrodošlo. Ali da žarko priželjkujem, to ne, jer sam se ostvarila kao majka. Užasno sam ponosna na svoje dete, nisam mogla bolji posao da ostvarim u životu - istakla je ona za Puls i dodala:

 

- Nemam neke želje tog tipa. Kažu ljudi da se prvo i drugo dete uvek razlikuju. Pošto je moje dete jako dobro, ne želim da drugo bude nemirno. Šalim se, nemam želju da dobijem drugo dete.

 

foto: Dragan Kadić

Ona se osvrnula i na to kako joj je protekla 2017. godina...

 

- Iskreno, bila mi je odlična. Sve i svašta mi se dešavalo na poslovnom planu, pesme Ona nekad, Ljubav preko interneta, ali u 2018. godini očekujem pesmu moje karijere, koja će se zvati Moj grad. Za nju svim srcem želim da bude moja biografska i najveći hit u mojoj karijeri - zaključila je Kaja.

 

 

makonda-tracker