praznici nam stižu

Ovakav dar je ona dobila od svog oca: Ana Nikolić za malenu Taru priprema dragocenu uspomenu za ceo život

0

Popularna pevačica će toko predstojeće proslave novogodišnjih praznika darovati svoju ćerkicu vrednim poklonom.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Naime, pevačica će naslednicu darovati narukvicom kakvu je i njoj poklonio pokojni otac kada je bila dete.

 

Kako otkriva izvor blizak pop zvezdi, Nikolićeva se na takav korak odlučila jer je bila veoma vezana za oca Dušana, koji je 1998. preminuo od infarkta.

 

Ana Nikolić o životu nakon razvoda: Mislila sam da ovo nikad neću izgovoriti

 

- Ana od detinjstva nosi zlatnu narukvicu koju joj je tata poklonio, a na kojoj piše njeno ime. Iako je imala prilike da nosi i mnogo skuplje komade nakita, taj poklon joj je do danas ostao omiljen, i zato želi da i njena Tara ima takvu uspomenu. Ovih dana Ana je posetila jednu beogradsku zlataru, gde je naručila narukvicu, na kojoj će pisati ime njene ćerke, što ju je posebno raznežilo i podsetilo na dane provedene sa ocem  -  objašnjava naš sagovornik, a koliko je pevačica bila vezana za oca pokazuje i podatak da mu je na albumu Labilna posvetila pesmu Da te vratim.

 

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

 

Iako u javnosti ne želi mnogo da govori o svom privatnom životu, te ni ovim povodom nije bila dostupna za komentar, 11. maja, na godišnjicu smrti Dušana Nikolića, Ana je na Instagramu napisala:

Tog dana stalo je i moje srce! Nedostaješ... tako mi nedostaješ... za sve što prošlo je... za sve što dolazi... zauvek! Volim te, tata..."

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker