prvi praznici posle kraha braka

Ana Nikolić progovorila nakon razvoda: Ostvarilo mi se ono što sam priželjkivala skoro deceniju

1

Šarmantna pevačica i reper Stefan Đurić Rasta nedavno su rešili da stave tačku na svoj brak, nakon čega su se klonili medija, pa nam Ana sve do sad nije pružila priliku da zavirimo u njen život

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U julu ove godine, Ana Nikolić i Rasta proslavili su prvu godišnjicu braka, a letos su slavili i rođenje svog prvog deteta. Međutim, svega nekoliko meseci kasnije, par je odlučio da se rastane.

 

Bivši supružnici ne rade ovakve stvari: Potez Ane Nikolić koji Rastu neće ostaviti ravnodušnim

 

I Ana i Rasta su se, nakon što je do medija dospela ova vest, odlučili da ne govore o svojoj intimi s predstavnicima sedme sile. Ipak, mama Ana se ovih dana vraća na posao, pa je bila prinuđena da proćaska s novinarima o tome kako se oseća.

 

foto: Damir Dervišagić

- Počinje da me hvata kriza jer nisam nastupala evo već skoro godinu dana. Nalazimo se u plesnoj sali ovih dana da bih ja nadoknadila ono što sam propustila - otkrila je Ana.

 

Kada je reč o novogodišnjim željama, Ana ih - budući da je srećna žena i da joj se ispunila jedna od najvećih životnih želja - nema previše.

 

- Iskreno da vam kažem, ovo mi je možda i najlepša Nova godina do sada jer nešto što sam potajno priželjkivala, pa skoro deceniju unazad, mi se ostvarilo. Nemam nikakvu posebnu želju. Želela sam da se ostvarim kao majka i da dobijem bebu i nemam nikakvih želja osim da budemo svi zdravi - ispričala je pevačica.

 

 

makonda-tracker