luka nije oduševljen

Staro srpsko ime koje se neće svima dopasti: Nataša Bekvalac odlučila kako će nazvati ćerkicu

0

Dok iščekuje dolazak svog drugog deteta na svet, lepa pevačica kuje najslađe planove, a njen izbor imena za bebu svakako će privući mnogo pažnje...

foto: Dragana Udovičić

Muzička zvezda već uveliko priprema stan na Dedinju za dolazak bebe, pa je tako i renovirala jednu sobu. Zid je prekrečen u roze boju, a po njemu su urađeni motivi sa cvetovima.

 

Nisu želeli da dele sa svetom svoje posebne trenutke: 5 poznatih parova koji su se venčali u tajnosti (VIDEO)

 

- Sada ima dovoljno vremena da se opusti i da razmišlja samo o dolasku bebe, a kako je mesto previše ne drži, ona voli da bude aktivna i stalno smišlja neke nove ideje. Pored obaveza koje ima u stanu oko sređivanja, ona dosta boravi u Novom Sadu, gde na imanju u Čeneju završava radove oko kuće koje je izgradila - kaže izvor i dodaje da Bekvalčeva najviše slobodnog vremena provodi sa sestrom Kristinom i njenim sinom dok je Natašina ćerka Hana u školi, a Luka na poslu.

 

foto: Dragana Udovičić

- Ona je oduševljena malim Noom. Nata svima priča kako sestrić liči na nju, i ne odvaja se od njega. Ona jedva čeka da se porodi i da imaju dve bebe u kući. Kristina joj često govori kako je mali Noa preslikana tetka i da se nada da će Natašina devojčica ličiti na nju – kaže izvor.

Podsetimo, pevačica je trebalo da se porodi u Beču, a ona je rešila da otkaže zakazani termin u Austriji i drugo dete rodi u klinici Narodni front, gde se i prvi put porodila.

Značenje imena Dragica
Ima Dragica izvedeno je od reči draga. Ono je zastupljeno od davnina u našem narodu. Ostala značenja ovog imena su: vesela, aktivna, kreativna, moderna, prijatna.

 

makonda-tracker