prioriteti

Neke stvari su ipak važnije od novca: Ova odluka Ane Ivanović pokazala je šta je u njenom životu na prvom mestu

0

Evropski mediji već nekoliko dana bruje o trudnoći bivše teniserke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Poznato je da sportisti koji su pod ugovorima velikih kompanija moraju da poštuju njihova pravila i da postupaju po njihovim zahtevima ne bi li ostali zaštitna lica. Istu sudbinu imala je i teniserka Ana Ivanović.

 

Kog je pola beba Ane i Bastijana?

 

Kako pišu domaći mediji, Ana je zbog sponozora morala da garantuje da neće završiti karijeru pre navršene 30 godine ili će morati da trpi ozbiljne penale. S obzirom na to da je okončala svoje bavljenje tenisom ranije, očigledno joj je bio bitniji porodični život imir nego novac. U međuvremenu, sportistkinja je navodno ostala i u drugom stanju.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ana navodno, prema jednom od ugovora, nije smela ni da ostane u drugom stanju jer bi to narušilo njenu karijeru i uspehe na polju tenisa, ali i van njega. Iako je imala ogromne honorare od sponzora, Ana je nakon prekidanja sportske karijere i dalje ostala jedno od zaštitnih lica pojedinih brendova, ali za to sada dobija manji novac.

 

Ako vam treba ideja za savršen stajling, obavezno posetite njen profil: 10 izdanja kojima je Ana Ivanović pokazala zašto svet uči od nje

 

Ipak, ono što je najbitnije je ljudskost i humanost koju u sebi nosi lepa Srpkinja. To je pokazala time što je obnovila ugovor sa UNICEF-om, pa će i dalje pomagati ugroženoj deci širom sveta.

 

 

makonda-tracker