foto

Njenoj sreći nema kraja: Ovako Seka Aleksić sa suprugom i sinom uživa na zasluženom odmoru

0

Folk zvezda Seka Aleksić krajem septembra proslaviće prvi rođendan sina Jakova, a pre toga je odlučila da sa naslednikom i suprugom Veljkom Piljikićem otputuje na more.

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkako je rodila sina Jakova, Seka Aleksić se trudi da svaki trenutak podredi svom nasledniku. Tako je kraj leta rezervisala za porodično letovanje pa je sa Jakovom i suprugom Veljkom Piljikićem otputovala u Grčku gde će se odmarati nekoliko dana.

 

Viđali smo je u različitim izdanjima, ali nikad ovakvu: Seka Aleksić je jednim potezom potpuno promenila svoj izgled (FOTO)
 

Njih troje zaista uživaju, obilaze plaže, igraju se i kupaju, a koliko im je ovaj odmor lep pokazuju i fotografije koje je podelila sa fanovima putem društvenih mreža.

 

Seka Aleksić: Uveliko razmišljam o drugoj bebi
 

- Seka, Veljko i Jakov su već nekoliko dana u Grčkoj i odmor im protiče odlično. Sve je podređeno malom Jakovu koji uživa u vodi, ali i pesku. Kada nisu na plaži, kupaju se u bazenu hotela. Ne skidaju osmeh sa lica, a Seka je baš posvećena mama. Ona u svakom trenutku brine o malom Jakovu i zaista se vidi koliko je srećna uz supruga i bebu - kaže izvor koji se našao u istom hotelu u kom boravi i Seka.

 

Seka Aleksić nesebično podelila emotivan trenutak: Ja sam zaista trudna (VIDEO)

 

 

makonda-tracker