život iz snova

Stiže četvrto dete - prvo koje nije platio: Ronaldo se pohvalio trudničkim stomačićem lepe Heorhine (FOTO)

0

Nedugo nakon što je dobio blizance, poznati fudbaler definitivno će ponovo postati tata.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler Kristijano Ronaldo tek je postao tata blizanaca, a na putu je još jedna beba! Njegova devojka Heorhina Rodrigez je u drugom stanju.

 

Misterija veća od Majkla Džeksona: Zašto Ronaldova deca nemaju majke i koliko to zadovoljstvo košta?

 

Iako je ranije objavljeno da je Heorhina trudna - zbog fotografije na Instagramu na kojoj Ronaldo drži ruku preko njenog stomaka, fudbaler nije, sve do sad potvrdio da je beba broj 4 na putu... Prva koju nije platio...

 

Pogledajte fotografiju koju je objavio na Instagramu i obratite pažnju na heorhinin stomačić.

 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Fudbaler je na pitanje novinara magazina El Mundo da li je srećan zbog nove bebe rekao: Da, veoma sam srećan, ali i otkrio da i dalje uči kako da menja pelene blizancima.

Deca su divna, ali još moram da učim kako da promenim pelene."

Ni mama ni devojka: Ova zavodnica je najvažnija žena u Ronaldovom životu - i Heorhina zbog nje puca od ljubomore (FOTO)

 

Objava rođenja prvog sina Kristijanija zaprepastila je javnost, a fudbaler, koji je tada imao samo 26 godina, kratko je rekao da su sva roditeljska prava prebačena na njega, odnosno da majka neće imati nikakav kontakt sa detetom koje je pljunuti fudbaler i nosi njegovo ime.

 

Dejli mejl ekskluzivno je otkrio da su blizanci, dečak i devojčica, začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, čiji su dokumenti delom dostupni javnosti.

 

Među njima je ugovor između određenog roditelja, u kom delu je potpisan Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro, i nepoznate majke. List prenosi da je štiklirano polje Surogat materinstvo.

 

 

makonda-tracker