ovo smatra površnim

Kako zavesti Anastasiju Ražnatović? Poznata lepotica otkrila na kakvo udvaranje ne pristaje

0

Jedna od najpopularnijih devojaka u Srbiji često je na meti udvarača, ali ako želite da osvojite njeno srce - ovo je potpuno pogrešan pristup.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović privlači mnogo pažnje na svakom koraku.

 

Bez obzira na to da li je reč o izlascima, putovanjima ili društvenim mrežama, muškarci su oduševljeni njenim izgledom i ne plaše se da je startuju, posebno otkad je raskinula s Kostadinom Terzićem.

 

Veoma je teško biti njena ćerka: Anastasija Ražnatović otkrila istinu o novom dečku kao i kako je biti dete velike srpske zvezde

U više navrata sam u intervjuima rekla da svoj emotivan život neću više nikada da komentarišem. To je privatna stvar koju želim da zadržim za sebe", istakla je Anastasija.

 

Pored veze sa sinom Zvezdana Terzića, pažnju medija je privukla i njena ljubav sa sportistom Milošem Teodosićem, ali ni Cecina ćerka ni kapiten srpske košarkaške reprezentacije - koji će uskoro stati na ludi kamen s Jelisavetom Orašanin - nisu se oglašavali ovim povodom.

 

Iako lepa Anastasija za medije obično ne govori o svojoj privatnosti, ona je otkrila da postoji pristup koji joj se uopšte ne dopada.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker