kraljica srca

Tajni ljubavni život princeze Dajane: Ovo je bio jedini čovek kojeg je iskreno volele! (FOTO)

0
Iako mnogi smatraju da je princeza Dajana iskrenu ljubav doživela sa Dodijem Al Fajedom, ispostavilo se da je istina dosta drugačija od svega što ste ikada zamišljali.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od smrti princeze Dajane, žene koju je ceo svet voleo, prošlo je gotovo 20 godina. Njen život, ali i smrt ne prestaju da intrigiraju javnost, pa je tako proteklih dana objavljen i novi dokumentarac čiji je autor britanski novinar Martin Bašir, koji je s princezom sad već davne 1996. godine vodio dugačak i intiman razgovor o njenom životu.

 

Flertovanje i tračarenja tokom ukusnih ručkova: Kuvar otkriva s kojom poznatom ličnošću je princeza Dajana REDOVNO uživala, i NEĆETE VEROVATI ko je u pitanju! (FOTO, VIDEO)

 

Film nazvan "Dajaninih poslednjih 100 dana" prikazuje njeno prvo i poslednje leto u svojstvu slobodne žene, ono nakon razvoda od princa Čarlsa i neposredno pre tragične pogibije u automobilskoj nesreći 31. avgusta 1997. godine.

 

U dokumentarcu je prikazana žena koja je pokušavala da pronađu svoj mir i sreću i da spoznaju u kom smeru će se njen dalji život kretati. I još jednom, televizija je pokušala da dočara ko je zapravo Dajana Spenser, princeza koju je ceo svet zvao Kraljicom srca.

 

ELLE donosi pet zanimljivih činjenica iz spomenutog dokumentarca: 

 

 

1. Ljubav njenog života nije bio Dodi Al Fajed, nego pakistanski lekar Haznet Kan

 

Dajana je bila u ljubavnoj vezi s Haznetom Kanom, pakistanskim hirurgom koji je živeo i radio u Londonu. Njihova veza je bila turbulentna i često su je prekidali. Razlog tome nije bio nedostatak ljubavi koju su delili, nego njegovo nepoverenje u budućnost koja ih očekuje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker