nikad ih nismo videli ovako srećne

Ćirilica, latinica i zaljubljeni osmesi: Prvi selfi bračnog para Švajnštajger govori više od hiljadu reči (FOTO)

0
Iako se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger često zajedno pojavljuju u javnosti, oni do danas nisu objavili nijedan selfi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oni su na društvenim mrežama delili zajedničke fotografije - kako sa svoje romantične proslave venčanja, tako i one nastale prilikom priprema za izlazak za Dan zaljubljenih.

 

Džabe dekolte, džabe kratka haljina: Ana Ivanović PONOVO na crvenom tepihu pokazala zašto joj svetske zvezde nisu NI DO KOLENA (FOTO)

 

 

Međutim, do sad ih nismo videli u najopuštenijem i najlepšem izdanju - kada se fotografišu kao svaki drugi zaljubljeni par.

 

Bastijan je bio taj koji nije odoleo prilici da podeli ovu lep porodični portret s obožavaocima. On je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio očaravajuću fotografiju koja je za manje od pola sata prikupila više od 55.700 lajkova!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

Par koji se sprema za selidbu u Sjedinjene Američke Države, gde će Bastijan nastupati za FK Čikago Fajer, fotografisao se držeći pasoše i avionske karte.

 

Ana Ivanović: Život na novoj adresi

 

- Na putu za Čikago s Anom Ivanović - napisao je zaljubljeni fudbaler.

 

Njegovi obožavaoci izrazili su oduševljenje lepotom njegove supruge, a navijači Mančester junajteda iskoristili su ovu priliku da se pozdrave sa čuvenim nemačkim fudbalerom.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker