nema joj ravne

Džabe dekolte, džabe kratka haljina: Ana Ivanović PONOVO na crvenom tepihu pokazala zašto joj svetske zvezde nisu NI DO KOLENA (FOTO)

5
Na glamuroznoj gala večeri u nemačkoj banji Baden-Baden, srpska teniserka dobila je prestižno priznanje i još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najlepših žena na svetu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na događaju koji je okupio veliki broj uspešnih i slavnih žena najviše pažnje privukla je supruga nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a za to joj nije bilo potrebno previše truda!

 

Ovo je kraj nagađanjima o njenoj trudnoći: Ana Ivanović jednom fotografijom rekla SVE (FOTO)

 

Ostale zvanice bile su veoma smele kada je reč o odabiru odeće - imali smo priliku da vidim dekolte dubok do pupka, šliceve na granici pristojnosti, čipku i druge providne materijale, šljokice, karnere i perje.

 

Ovo su samo neke od fotografija.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Međutim, naša Ana odlučila je da ostane verna sebi i svom stilu, pa smo je videli u krajnje jednostavno haljini - ali kakvoj!

 

Ni ne čudi što je u nastavku večeri dobila prestižnu nagradu Beauty idol, za koju nemački mediji pišu da je potpuno zaslužena zbog Anine prirodne lepote, elegancije i promocije zdravog načina života.

 

Na sledećoj strani pogledajte kako je pak izgledala naša Ana Ivanović.

 

makonda-tracker