iskreno

Devojka Viktora Savića prvi put o tajnoj ljubavi, ekskluzivno za magazin Story: Uživamo zajedno (FOTO)

0
Glumac Viktor Savić i njegova mlada koleginica Teodora Miljković već su godinu dana u skladnoj vezi koju su vešto čuvali od očiju javnosti, a šarmantna glumica tek je sada rešila da progovori o njihovom odnosu i emocijama koje ih vezuju


- Naša veza potpuno je javna i osim toga da smo zajedno, nema tu nešto mnogo da se kaže. Uživamo, to je najbitnije – kaže Teodora za Story.


S obzirom na to da se pompezno najavljivalo venčanje ovog para za naredni mesec, o tome za sada ipak nema ni govora.

 

foto: Instagram


- Još sam na fakultetu i trenutno idem na predavanja, tako da mi venčanje nije ni na kraj pameti – objasnila je glumica.

 

On je bio najveseliji gost: Vuk Kostić i Viktor Savić otkrili detalj sa Cecine slave koji je sve zanimao! (VIDEO)


Teodora i Viktor upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima, a budući da su zajedno snimali treću sezonu serije Budva na pjenu od mora, ubrzo su se među njima javile simpatije. Nakon što je poznati glumac raskinuo vezu sa pevačicom Sarom Jovanović polovinom 2015. godine, njegovo srce osvojila je upravo ova mlada glumica. Viktor nikada nije bio imun na poznate dame pa su ga u javnosti često povezivali sa koleginicama Mirkom Vasiljević i Tamarom Dragičević, dok je Teodora bila u jednogodišnjoj vezi sa glumcem i manekenom Nikolom Šoćom.
 

Piše Maja Jovanovič

makonda-tracker