otvoreno

Opet u društvu poznatog frajera: Ksenija Bujišić progovorila o šuškanju da je OVAJ PEVAČ osvojio njeno srce

0
Nakon što je Ksenija raskinula s Veljkom Ražnatovićem, javnost je počela pažljivo da prati život lepe voditeljke ne bi li otkrila ko će sledeći ukrasti njeno srce...
foto: Instagram
foto: Instagram

Dugo se po medijima spekulisalo o razlozima raskida Ksenije Bujišić i Veljka Ražnatović. Toj ljubavi je definitivno došao kraj, te se tako mlada voditeljka okrenula poslovnim obavezama i nastavila sa svakodnevnim obavezama, koje su tokom njene emotivne veze sa sinom najveće srpske zvezde ostavljene po strani.

 

Ksenija Bujišić privedena u Parizu: Moj život je horor film!

 

Poznato je da se Ksenija pojavljivala u spotovima poznatih domaćih izvođača, ali ovoga puta ostvarila je saradnju sa poznatim bendom Filing.

 

Nedavno su Ksenija i frontmen ove grupe viđeni kako prisno razgovaraju, domaći mediji saznaju da su oni odlično sarađivali.

 

foto: Instagram

- Poznajem grupu Filing i svako nagađanje kao i spajanje Spasoja i mene je potpuna glupost. Sarađivali smo ranije, njih privatno volim da slušam, ali tu se sve i završava – odsečna je bila Ksenija koja o svom privatnom životu ne želi više da priča.

 

Ksenija Bujišić dobro zna gde je granica: Ne treba da bude važno ko je s kim bio

 

- Mediji su dosta pratili sve što se dešavalo u mom emotivnom životu. Sada kada sam sama, da i do nove ljubavi dođe, mislim da ću se truditi da sve to zadržim za sebe - dodala je Ksenija.

 

makonda-tracker