Osećanja nisu nestala

Ljubav je ostala, ali... Da li je OVO zapravo dovelo do kraja ljubavne priče Nataše Bekvalac i Ljube?

1
Vest o razvodu lepe pevačice i bivšeg sportiste iznenadila je javnost u Srbiji, a mediji javljaju šta je bio kamen spoticanja u njihovom braku.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

- Sve sada zanima šta se to dogodilo u njihovom braku. Nije se ništa dogodilo, tinjalo je od početka neslaganje oko dece. Ljuba je samo dugo ćutao o svojim željama, mada je Nataša oduvek pretpostavljala da će on jednog dana poželeti decu. Ipak, njegova želja nije toliko jaka koliko i njena za uspešnom karijerom. Ona hoće uspeh na poslu, ona hoće nastupe i putovanja - otkriva izvor blizak pevačici razloge zbog kojih su Nataša i Ljuba pred razvodom.

 

Pritisak zbog razvoda je prevelik: Nataša Bekvalac napustila Srbiju u najlepšem društvu (FOTO)

 

Kako izvor navodi, brak je inače bio skladan i veoma dobar. Njih dvoje su se voleli, ali su ih česte prepirke i oko toga da li treba da imaju dete ili ne dovele do situacije da svako od njih želi da bude van kuće kada je ono drugo u kući.

 

Navodno, sve više su se udaljavali. Ljuba više nije mogao da podnese njena česta putovanja, a Nataši je smetalo to što se on zatvorio i povukao, što u kući nije više bila dobra energija, priča izvor.

 

- Ljuba je Nataši rekao da sa njom želi dete. On obožava njenu Hanu. Zaiste ju je prihvatio kao svoju ćerku, i devojčica je njega veoma zavolela. Zbog Hane su i on i Nataša i odlagali odluku o razvodu. Bojali su se kako će to da utiče na nju jer je navikla da živi sa oboje. Ipak, nisu više mogli da izdrže - kaže izvor i dodaje da Nataša i Ljuba i dalje imaju veoma lepo mišljenje jedno o drugom.

 

Prvi put nakon navoda o razvodu: Oglasila se Nataša Bekvalac!

 

- Oni nisu prestali da se vole i da poštuju jedno drugo. Samo se ugasila ona prava iskra koja je među njima gorela. Više nisu mogli da nađu zajednički jezik. Kada joj je rekao da želi da ima dete sa njom, Nataša je bez razmišljanja rekla da ona nema potrebe za još dece, da želi karijeru, da želi da bude još bolja i uspešnija. Ljuba to razume, ali ipak, njegova želja da bude otac je jača od svega. Zato su i shvatili da je najbolje da se rastanu - kaže izvor.

 

Nataša i Ljuba venčali su se u februaru 2015.

 

 

makonda-tracker