prava ljubavna bajka

Dugo se plašio ljubavi, a onda je ONA promenila sve: Evo ko je osvojio srce velikog turskog zavodnika (FOTO)

0
Markantni i atraktivni zavodnik je do sada igrao samo loše momke, a nedavno je otkrio da je zapravo mladić mekog srca kome je jedna žena povratila veru u ljubav.
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Iako je tumačio značajne uloge u čak 18 serijala, turski glumac Kan Urgandžıoglu (36) slavu je stekao tek u seriji "Beskrajna ljubav" kao Emir Kozdžuoglu, momak s opsesivnom potrebom da poseduje sve što poželi, pa i devojku koja ga ne voli.

 

Oženio se najveći turski zavodnik: Najlepši detalji venčanja Kenan Imirzalioglua i Sinem Kobal (FOTO+ VIDEO)

 

Ledenog lica (i srca), ne preza ni od ubistva kada su njegovi ciljevi u pitanju, a njegov osmeh gledaoci su prvi put videli kad se u priči pojavila mala Deniz. Ukratko, loš momak, gotovo sociopata, kažu TV kritičari. Pa ipak, Kan je na neki volšeban način uspeo da njegov Emir ne bude omražen, a za svoju glumu dobio je brojne nagrade, piše Lepa & srećna.

 

Rođen i odrastao u Izmiru, Kan ima onaj čuveni levantinski šarm koji čoveka čini neodoljivim. U stvarnom životu često se i rado smeje (baš kao i njegova mlađi brat koji se takođe pojavio u "Beskrajnoj ljubavi") i širokim osmehom prosto obasjava sve. Da nije glumac, kaže, bio bi dizajner enterijera, a san mu je kuća s otvorenim krovom kroz koju skakuće potočić.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker