kao u bajci

ZBOG NJEGA je Tijana Bogićević otišla u Ameriku: Ljubavna priča predstavnice na Evroviziji kao iz najlepšeg holivudskog filma (FOTO)

0
Pevačica fenomenalnog glasa koja će nas ove godine predstavljati na evrovizijskom takmičenju je svoju ljubavnu sreću pronašla u Americi, gde uživa u vremenu koje provodi sa svojim suprugom.
foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica prekrasnog glasa, Tijana Bogićević će nas ove godine predstavljati na Eurosongu. 

 

Posle nečega Čarobnog, ponovo je vraća na muzičko takmičenje godine: ONA će biti predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije!

 

Životne okolnosti su je odvele u Ameriku, kada je pre dve godine izgovorila sudnonosno da Marku Robinsonu, poznatom američkom muzičaru. 

 

Iako je njihovo poznanstvo trajalo nekoliko godina, Tijana i Mark su tek pre nekoliko godina spoznali emocije koje su ih povezale neraskidivom vezom.

 

Upoznali smo se pre osam godina u Beogradu. Mark je bio jedan od članova gospel grupe koja je došla da snimi nekoliko pesama za Vladu Georgieva, s kojim sam u to vreme pevala.", kaže Tijana.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

A post shared by Tijana Bogicevic (@bogicevic_t) on

Međutim, iako se on u mene zaljubio još tada, ne šalim se, sve je ostalo na drugarstvu. Tačnije, do pre godinu i po dana", rekla je Tijana u razgovoru za magazin Story.

Tijana Bogićević: Svadbu ćemo ponoviti u Srbiji

 

Kako je njihova ljubav svakim danom sve više rasla, Tijana i Mark su pre dve godine izgovorili sudbonosno da, a pevačica je za magazin Story otkrila da joj je nedostajalo srpskog duha na venčanju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Bilo je intimno i romantično. Nedostajalo mi je malo srpskog duha, zato ćemo sledeće godine napraviti slavlje i u Srbiji. Medeni mesec smo proveli na Bahamima. Tamo je zaista raj na zemlji i ništa slično nisam doživela do sada. Cilj mi je da u sledećih nekoliko godina obiđem što više karipskih ostrva, što i nije veliki problem jer su relativno blizu Bostona gde sada živim" ističe pevačica.

Tijana Bogićević: Kutak gde snovi postaju stvarnost

 

 

Tijana je u Marku pronašla najveću podršku i muzičkog saradnika koji joj je kako je sama istakla mnogo pomogao u tome da svoju karijeru nastavi. Kako je i sam muzičar, Mark u potpunosti razume njene obaveze, ali i pritisak sa kojim se suočava. 

 

 

A post shared by Tijana Bogicevic (@bogicevic_t) on

 

makonda-tracker