Upoznajte Tijanu Bogićević

Posle nečega Čarobnog, ponovo je vraća na muzičko takmičenje godine: ONA će biti predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije!

0
Urednici Muzičke redakcije RTS-a su odlučili da će pop pevačica Tijana Bogićević biti predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije.
foto: Instagram
foto: Instagram

Tijana Bogićević trenutno živi i radi u SAD. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom "Čaroban".

 

Predstavljala nas je na Evroviziji, a potom nestala: Nakon 6 godina medijske ćutnje, Nina saopštila LEPE VESTI (FOTO)


Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici, navodi se u saopštenju RTS-a.

 

Autori ovogodišnje srpske pesme su muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonics International" Borislav Milanov, Bo Peršon, Džoan Alkenas i Lisa En-Meri Linder. Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspehe i bili deo tima koji je 2014. godine pobedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom "Rise Like a Phoenix".

 

Rođeni kao seksi muškarci, a danas su prelepe žene: Ovo su najpoznatiji transseksualci na svetu (FOTO)

 

Autorski su tim numere "If Love Was A Crime", sa kojom je Bugarska prošle godine osvojila četvrto mesto. Tokom godina radili su zajedno ili odvojeno na mnogim albumima i saradjivali sa umetnicima kao što su Keli Klarkson, Džon Leđžend, Kajli Minog, Lejdi Gaga, Džonas Braders, Tokio Hotel, Meri Džej Blajdž, Armin Van Buren, Cončita Vurst, Džamirokuai...

 

A post shared by Tijana Bogicevic (@bogicevic_t) on

Takmičenje za 62. Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, prestonici Ukrajine. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja. Sve tri večeri RTS će emitovati u direktnom prenosu, navodi se u saopštenju.

makonda-tracker