PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI

Kristijano Ronaldo na korak od braka: Nova veza više nije tajna

0
Izabranica fudbalskog asa Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, prvi put se u njegovom društvu javno pojavila na dodeli Fifine, nagrade za najboljeg igrača na svetu

 

foto: Profimedia

 

Nakon toga, na binu su se popeli njegova devojka, sin i porodica, strpljivo pozirajući fotografima. Ronaldo je svoju novu izabranicu Georginu prvi put predstavio baš na ovom događaju. Kako pišu strani mediji, njih dvoje pojavili su se u javnosti sredinom novembra protekle godine, dok njihovo poznanstvo datira još sa manifestacije koju je organizovala italijanska kompanija Dolche&Gabbana nekoliko meseci pre toga. Zanosna lepotica crne kose, jedna je od malobrojnih žena koju je Ronaldo predstavio kao svoju devojku. Odrasla je u Haki, malom gradu koji se nalazi u severoistočnoj Španiji, u blizini Pirineja.

 

Ronaldova devojka dobila otkaz u butiku zbog ljubavi s njim: Fudbaler joj odmah našao novi posao

 

Za razliku od dosadašnjih izabranica njegovog srca koje su se utrkivale da se pojave s ovim vrhunskim sportistom, Georgina je ipak postala glavna meta medija tek nakon što su je paparaci uslikali sa fudbalerom u francuskoj prestonici, u Diznilendu, gde su šetali i strasno se ljubili. Pre veze sa Kristijanom Ronaldom, ova mlada devojka radila je kao prodavačica u Guccijevoj radnji u Madridu, a sada je okupirana bodrenjem svog partnera na utakmicama, gde joj društvo često pravi njegov sin. Nova romansa slavnog fudbalera, nakon ovog pojavljivanja na jednom od najvažnijih događaja u njegovoj karijeri, dobija potpuno drugačiji epilog, a javnost s nestrpljenjem očekuje njihov sledeći korak. Pojedinci se nadaju da će uskoro uslediti i brak.

makonda-tracker