tako izgledaju srećni parovi

Retko deli s fanovima ovako intimne trenutke: Poljubac Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića nešto najlepše što se u skorije vreme pojavilo na Instagramu (FOTO)

1
Iako su već devet godina u srećnom braku, glumci retko govore o svojoj privatnosti i objavljuju zajedničke fotografije. Međutim, Sloboda nije odolela prilici da podeli ovaj predivan momenat.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. godine, tokom snimanja kultnog filma Zona Zamfirova, a na proleće ove godine proslaviće devet godina srećnog braka.

 

Monika Beluči još jednom u senci Slobode Mićalović: Srpska glumica na crvenom tepihu u Moskvi izgledala SPEKTAKULARNO (FOTO)

 

Ovaj par važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a oni svoju privatnost i radostan život sa ćerkicama Verom i Milom, bliznakinjama koje su njihov zajednički život učinili predivnim.

 

 

A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

Međutim, nijedna zaljubljena žena ne može bez izuzetka da skriva svoj srećan život od očiju javnosti, pa je tako i Sloboda juče otkrila obožavaocima jedan topao momenat koji je podelila sa svojim suprugom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker